Platform Openbare Ruimte

Komende evenementen

Het Platform

Na vijftien jaar beurzen organiseren voor openbare ruimte professionals, heeft ExpoProof een netwerk van meer dan 50.000 bezoekers én exposanten opgebouwd. Het is daarmee uitgegroeid tot meer dan een beursorganisator alleen: het is een platform geworden voor iedereen die zich bezighoudt met inrichting en beheer van openbare ruimte in de breedste zin van het woord.

Dit platform biedt een mooie gelegenheid voor een nieuwe extra service: het mede-organiseren van evenementen die relevant zijn voor openbare ruimte professionals.

Organiseert u een evenement en kunt u hier hulp bij gebruiken? Dan stellen we graag ons netwerk voor u open! Neem voor meer informatie contact op met Marc de Winter.

Kennisdag circulaire speelruimte | OBB Speelruimte Specialisten

Een circulaire economie is een economie die ontworpen is als een herstellend en vernieuwend systeem, met het doel om producten, onderdelen en materialen een zo hoog mogelijk waarde te laten behouden en geen afval te creëren. Dit betekent dat het doel is om producten en materialen een zo lang mogelijke levensduur te geven, optimaal hergebruik en herstel van producten te faciliteren en na gebruik te recyclen op zo'n manier dat de materialen opnieuw kunnen worden gebruikt voor gelijkwaardige producten.

Maar hoe en wat moeten we hiermee? Tijdens de kennisdag circulaire speelruimte hoopt OBB in interessante werksessies door experts uit het vakgebied een antwoord te geven op deze vraag.

Contact

Marc de Winter

Heeft u vragen over het organiseren van uw evenement? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. We kijken graag samen met u naar de mogelijkheden en adviseren u bij de organisatie.

 • Events for knowledge and innovation.

  Default
 • Events for knowledge and innovation.

  Default
 • Events for knowledge and innovation.

  Default
 • Events for knowledge and innovation.

  Default
 • Events for knowledge and innovation.

  Default